Следвайте Гласове в ТелеграмДоналд Тръмп стартира собствена линия маратонки в събота,

...
Следвайте Гласове в ТелеграмДоналд Тръмп стартира собствена линия маратонки в събота,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп пусна собствена марка маратонки

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Доналд Тръмп започва лична линия маратонки в събота, ден откакто той и фирмите му бяха санкционирани с близо 355 милиона $ в развой за машинация в Ню Йорк. Той показа обувките си на Sneaker Con - среща на феновете на маратонките във Филаделфия. Появата му бе посрещната с бурни възгласи, само че и с овации, откакто сподели на публиката чифт златни обувки на стойност 399 $ (732 лева), оповестява BBC.

Златните обувки с американско знаме на гърба се продават като Never Surrender High-Tops за 399 $ на уебсайт, на който се продават и одеколон и парфюм Victory47 с марката на Тръмп за 99 $ за флакон. " Това е нещо, за което приказвам от 12, 13 години, и мисля, че ще бъде огромен шлагер ", декларира Тръмп, който е все по-близо до това да бъде републиканският претендент за президент тази година.

До събота вечерта 1000 чифта маратонки за 399 $ бяха разпродадени на уеб страницата. Предишният президент продава и две версии на маратонките, на които в профил са отпечатани логата " Т " и " 45 ", за 199 $. Според уеб страницата продуктите са " търговски марки на CIC Ventures LLC. Маратонките " Тръмп " не са проектирани, създавани, популяризирани или продавани от Доналд Джей Тръмп, The Trump Organization или някой от техните филиали. 45Footwear LLC употребява името, облика и логото на Тръмп по лиценз ".

Инфо: Агенция " Фокус "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР